Wij zijn Shenley en Dana en wij zijn de oprichters van Everlasting Moments. We hebben beiden al jaren een passie voor video en fotografie. Wat begon als hobby en een trouwvideo als huwelijkscadeau, heeft uitgepakt tot het ontstaan van ons bedrijf. Vanuit onze passie voor mensen, filmen en videobewerking hebben we onze handen ineengeslagen om waarde toe te voegen op jullie bruiloft. Met behulp van cursussen hebben we onze expertise uit kunnen breiden, zodat we jullie trouwdag op de best mogelijke manier vast kunnen leggen. 

Ik ben 28 jaar en besteed veel tijd aan sport. Van ons twee, ben ik de romanticus en is iedere bruiloft een echt feestje. Het is voor mij belangrijk dat we een video kunnen maken die persoonlijk bij jullie past en die jullie verhaal vertelt. Geen enkel stel is hetzelfde en daarom is iedere trouwvideo ook uniek. 

Ik ben 31 jaar en loop al zolang ik mij kan herinneren met een camera in mijn hand. Daarnaast ben ik graag met sport, computers en systemen bezig. 
Naast sportvideo’s, is het mij erg goed bevallen om twee mensen die de liefde aan elkaar verklaren op video vast te leggen. De nabewerking doe ik met veel plezier en neem ik grotendeels voor rekening. 

Samen vullen we elkaar aan en ondersteunen we elkaar in de voorbereiding, uitvoering en nabewerking van jullie trouwdag en trouwvideo. 
Nieuwsgierig geworden en willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Neem dan hier contact met ons op. 

We spreken jullie graag binnenkort,